AKTUELNO

Žestoka rasprava za crnim stolom.

Voditelj Milan Milošević ponovo je ušao na velelepno imanje u Šimanovcima, kako bi se odigralo još jedno izdanje emisije "Gledanje snimaka". U drugom snimku koji je pušten, glavni akter je bila Maja Marinković, koja je plakala zbog Vladimira Tomovića nakon žurke, dok ju je Marijana Zonjić tešila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam malo popila, imam i ja drugu stranu, ne vidim da je tu bilo šta loše, pokazati svoju emociju. Rasplakala sam se, bilo bi loše da nekoga psujem, da se kunem u dete i lažem, živo sam biće, imam emociju - govorila je Maja, dok su zadrugari dobacivali njene dobro poznate fraze: "Ona je slobodna devojka, može da radi šta hoće", "Nije prešla granicu" itd.
Neću da plačem ovde kao pojedine, da bih pravila žrtvu od sebe. Neću da bežim ni od čega. Celu situaciju (ne mogu da izdržim). Već sam ovde drugu sezonu, nisam od kamena - dodala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Smeta joj što je on i dalje prisan sa drugim devojkama, sve to njoj smeta. Taman sam ih pustila da popričaju, u tom trenutku dolazi Mina. Rekla je da će pružiti šansu Mateji, ukoliko Vladimir bude nastavio tako da se ponaša - nadovezala se Marijana, a onda je ustao Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam šta da kažem, nisam znao da je plakala i jecala. Ja sam došao da ispitam, ona je rekla da nije zbog mene. Ja verujem sve što mi kaže, ja sam naivan. Pre je bio pojam :"Prijamo jedno drugom", sad je: "Izjasnila sam se". Džabe pričaš da ti se sviđam, ako delima ne pokazuješ. Kad radiš stvari iz inata, tu je kraj svake priče za mene. Naš glavni problem je komunikacija. Ja ne mogu da pričam sa devojkom koja misli da je iznad svih ovih devojaka - rekao je Vladimir.
Vi ste me tako dočekali, Stefan Karić i ti - ubacila se Maja.
Ja sam mislio da je ona Maja iz "Zadruge 2". Nisi iznad ovih devojaka, meni ne možeš to da prodaješ. Da uđe Ceca sada, ona bi spremala za sebe, ne bi imala muškarce da nose, a Maji nosi tri čoveka nesesere. To je odvratno. Želiš na silu da se izdigneš. Nju boli svaka žena u rijalitiju. Staniji Dobrojević je to stajalo, tebi nikako - odbrusio je Crnogorac.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Maja Marinković

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'