AKTUELNO

Nema nameru da se ponaša kao Nikola!

Bane Čolak podigao je Branislava Radonića Brendona tokom večerašnje "Igre istine" i tom prilikom istakao da je danas čuo nakon radio-emisije "Sprrrdnja" da se nekome poverio da mu prija Mateja Matijević. Baneta je zanimalo kako Brendon gleda na Mateju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da si ti to izmislio - rekao je Brendon.
Nisam. Stvarno sam čuo - izjavio je Bane.
Mateja i ja... Ja sam neko ko se napolju druži jednako i sa muškarcima i sa ženama. Mora da postoji balans. Pored Marka Miljkovića imam potrebu da imam još nekog. Marko je zamoren svojim temama, spava do kasno... Našao sam društvo, Mateja spava pored mene, pokrenuli smo neke teme. Volim da pričam sa njim i on sa mnom. Drugari smo - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričao sam sa Brendonom na ovu temu. Ja sam ga doživeo kao dete zarobljeno u telu odrasle osobe. Gotivim s njim da pričam o nekim stvarima. On je mesečario, uhvatio me je za glavu... Ja sam to oprostio. Ne pada mi na pamet da se ponašam kao Nikola Orozović - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema potrebe da me spominješ - reagovao je Oroz.
I te kako imam, ti si Brendonova tematika. Ja neću kao pi*ka da ćutim. Ja nemam potrebu da bežim od Brendona. Brendon je moj burazer ovde, možete da priča ko šta hoće - rekao je Mateja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'