AKTUELNO

Đoganijeva smatra da Šopićeva nema dobru nameru.

Stanari Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 3". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Kako gledaš na svađu Lune i Marka i kako gledaš na svađu Lune i Šopićeve? - upitao je Stefan Karić Gagija Đoganija.

Foto: TV Pink Printscreen

To što je Luna izrekla da mi zabranjuje da imam kontakt sa Ivanom Šopić. Ja ne mogu da zaboravim šta je Ivana Šopić uradila za mene - rekao je Gagi.
Ako sam ja rekla da se vide simpatije između Jelene i Marka, da li ti vidiš lošu nameru prema Luni? - upitala je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si Jelenina drugarica. Ja vidim, nisam debil. Tata, ti se druži sa kim god hoćeš. Ja ti ništa neću braniti i neću se mešati - rekla je Luna.

Nakon Luninog komentara, oglasila se i Šopićeva, te je ušla u raspravu sa Đoganijevom.

Pustili su ti klip gde ja kažem da će Jelena i Marko da završe zajedno. Zašto si ti ljuta što sam ja primetila da tu postoji neka hemija? - upitala je Šopićeva Lunu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da ti svojim izjavama mene pokušavaš da me vređaš. Da li mislite da ja ne mogu da imam momka koga ja hoću. Marko nije jedini muškarac na svetu. Mene ovde predstavljate kao paćenicu. Ovaj čovek je sa mnom bio napolju, hteo je da me ženi, da mi pravi dete. Vi kroz vaše izjave mene osporavate, ja nisam paćenica. To što ja transparentno pričam o svojim emocijama, to nije ružno. Ja kroz tvoje izjave ne vidim dobru nameru - rekla je Đoganijeva.
Meni Markovo druženje sa Jelenom nije ličilo na drugarsko. Marko ono što ti zameraš meni, ja mogu i tebi do sutra - dodala je Šopićeva
Vas (Ivana i Gagi) dvoje ste se ljubili pod jorganom, a on neće da bude sa tobom u vezi - rekao je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Gagi Đogani

#Ivana Šopić

#Luna Đogani

'