AKTUELNO

Imao je samo dobru nameru.

David Dragojević je tokom današnjih nominacija imao pozitivno mišljenje o Branislavu Radoniću Brendonu, zbog čega mu se on zahvalio na lepim rečima i rekao da je mnogo drugačiji od ostalih muškaraca u kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala ti, i ja imam lepo mišljenje o tebi. Dobro je da si siguran u svoju s*ksualnost. Ovde postoje muškarci koji nisu sigurnu u svoju s*ksualnost, koji komentarišu moje noge... Što znači da su bis*ksualci! Ja nemam problem sa s*ksualnošću. Ovde ima ljudi koji su isfrustrirani. Znaju koji su to muškarci - govorio je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom Brendonovog izlaganja, Radoniću je prišao Marko Stolić koji je počeo da ga miluje po glavi. To se nije dopalo Brendonu, zbog čega mu je poručio da se udalji od njega i svojim rukama pokušavao da udalji Stolića od sebe.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je reakcija na mene! Ovaj lik je iritantan! Ne traži kadar preko mene. On je meni natrljao na nos da sam gej! Ja sam rekao da nisam iz te priče - pričao je Brendon.

Odmah posle Brendona, svoje izlaganje imao je i Marko Stolić, a u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Branislav Radonić Brendon

'