AKTUELNO

Sve je isplivalo na videlo!

Nakon što su zadrugari imali priliku da vide delove kadrova sa fotografisanja za zadrugarki kalendar, nastao je pravi haos za crnim stolom. Filip Đukić odlepio je od besa zbog laži Ive Grgurić.

Naredni ljubavni par David Dragojević opasno se naljutio na verenicu Anu Korać, budući da je dokazano sve ono što su gledaoci upitali tokom prethodnih emisija.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije puzila, nego se fotkala tako, nema šta ona njega da dodiruje, nema šta da ga pipne, meni se to ne dopada, kao ni za tagovanje. Ja ne vidim razlog da to radi. Smeta mi to, jer je ona imala nešto sa njim - rekao je besno David.
Isto bi se ovako ponašala i sa nekim drugim muškarcem! Nisam ja vikala da nas taguju - pravdala se Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se mnogo iznervirala, jer sam videla da pitanja koja su stizala su istina, moram da stanem na Ivaninu stranu. Ovo je plejboj kalendar u lajt verziji! Trte se, puće, slikaju se gole, g*ze se. Da sam Ivana, doživela bih lagani fras, Stefan ništa loše nije uradio, ali mislim da nisi trebao da pristaneš zbog Ivane. Ja bih bila užasno ljubomorna. Iva, ja Filipa mnogo volim, ne znam, on prolazi kroz ovo koji put već. Mislim da ljudi ovde očigledno ne znaju kako treba da se ponašaju - bila je besna Luna.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'