AKTUELNO

Sve isplivalo na videlo!

U emisiji ,,Gledanje snimaka" zadrugarima je prikazana rasprava Ane Korać i Davida Dragojevića tokom prethodne žurke, kada je zadrugarka zamerila svom vereniku da joj ne pruža dovoljno pažnje.

Podsetimo, mnogi zadrugari su prethodnih dana komentarisali da je između Ane i Davida prisutna monotonija. Nakon odgledanog video materijala glavni akteri imali su pravo da iznesu svoje mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Blama, je l' moguće ovo? On kad popije previše, meni se to ne sviđa, mi smo se i prošle godine svađali iz tog razloga, previše je popio i nije mi se svidelo kako se ponaša. Ja sam njemu rekla da ne pije previše, da mu ne bude muka. Ali ja njemu nisam branila, već da se kontroliše. Njemu se skupe okice, ja vidim to... Plašim se da ne dođe do nekog konflikta, da se ne posvađa sa nekim. Matora tu isto, oni su kao kul, oni piju, sad su najbolji prijatelj. Pojma nisam imala da će biti - pričala je Ana.

Podsetimo, tokom podele novca za žurku kada je delila Ermini Pašović, Jovana Tomić Matora i David su poručili da će tokom žurke malo više popiti, čemu se pridružila i Luna Đogani. Tu je bila prisutna i Ana, što govori da je ona ipak znala za to, iako je tvrdila da nije.

Njoj mnogo smetaju neke stvari, ona je mnogo ljubomorna, ona je naspram mene sto puta više. 90% muškaraca bi ljubomorisalo, ali ja nisam - rekao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'