AKTUELNO

Sve je isplivalo na videlo!

Marko Miljković nakon izlaganja Anabele Atijas, ustao je kako bi objasnio o priči koja je mnoge uzburkala, a to je slava, koja je izvazvala haos među njima.

Foto: TV Pink Printscreen

Slava se slavi strogo na jednom mestu, sad je slavi moj otac i to tako obično bude. Tako bi trebalo da bude svuda! U momentu kada smo bili u toj žestokoj raspravi, čitava bura uvreda, ja sam rekao Luni da je nevaspitana i da nije dobrodošla u moju kuću, ona nije znala ni gde idem, ni šta radim, ne znam kako je saznala da sam tamo, bio sam ljut zbog svega. I onda sam joj to rekao, pa sam se pokajao i izvinio što mi je ona i oprostila. Zbog čitave bure i haosa ne opravdavam sebe, ali kada to krene, ona meni, ja njoj i to je tako - rekao je Marko.
Ja se nisam sama pozvala na slavu! - rekla je Anabela Atijas.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitao sam Lunu da li ja to treba da znam i nije mi ispričala, ali sam video po izrazu lica video da to nije nešto kako treba. Da je osetila da je trebala da mi kaže, ona bi to rekla, bila je vidno neraspoložena, a bila je raspoložena. Te njene priče da se njoj spavaju, ja sam to apsolvirao još na početku veze. Ja sam je samo pitao da li mogu nekako da joj pomognem. Što se tiče Anabele, gledam je kao Luninu mamu, tu je gde i jeste. Ona se sama izlečila, ako nije bila sarkastična i ironična, ona je shvatila kako treba da se postavi prema ćerki koja je rešila kako treba u životu da se postavi i da treba da ima svoje ,,Ja", da sama sebi krči put i po mom mišljenju je to potpuno prirodno u njenim godina,a budući na to kroz šta je sve prošla. Setite se Lune u oktobru 2017 ili novembru, kada bi vratili film, i te kako bi mogli da vidimo različito! - dodao je Miljković.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'