AKTUELNO

Voditelj Milan Milošević je i ovog četvrtka ušao na velelepno imanje u Šimanovcima, kako bi se odigrao nastavak emisije "Pitanja gledalaca".

Sledeće pitanje koje je Milan pročitao bilo je upućeno Ivani Krunić, a pre nje su Luna Đogani i Marko Miljković objasnili da su odabrali šaljivu pesmu za zadatak jer žele da se razlikuju od ostalih parova. Ivana je takođe dobila pitanje vezano za specijalan zadatak.

Što se trpaš oko Karića, da li zato nisi htela da ispoštuješ Baneta za zadatak, a tolika ljubav kao? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Oko Karića? Ako ću da pazim kod koga ću da sednem... Što se tiče Baneta, on se naljutio što sam odreagovala kako sam odreagovala. Samo sam htela jednu prostu informaciju. Svi kažu da ga ponižavam, ali ja sam tako gorda i škrta što se tiče emocija, ja sam Jarac u horoskopu, evo Miona će me razumeti. Ja volim spontano, ne kada mi neko kaže - rekla je Ivana.
Tebe je blam Čolaka očigledno, sa Tomovićem se nisi ustručavala - prokomentarisao je Milan, a zatim je Ivana pobesnela kada su zadrugari zaključili isto, pa se pravdala.

Foto: TV Pink Printscreen

On me drži ovde kao princezu - dodala je pevačica.
Zašto ga onda ponižavaš? - upitao ju je voditelj.
Ja mu svakoga dana pokazujem emocije. Mi smo najstabilniji par, mnogo se volimo. Još kada me je upoznao, znao je jednu stvar vezanu za mene. Na prvom venčanju kada sam bila kao mala, ja sam rekla da nikada ne bih volela da budem na mestu mlade, da pokazujem emocije tako. Ne znam da pokažem emocije prema ljudima kada mi kažu to, ja sam spontana - pravdala se Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ovo nije normalno, u nekim trenucima, iako si takva, možeš da upališ to dugme zbog osobe sa kojom si - dobacila je Matora.

Detaljnije u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'