AKTUELNO

Voditelj Milan Milošević je i ovog četvrtka ušao na velelepno imanje u Šimanovcima, kako bi se odigrao nastavak emisije "Pitanja gledalaca".

Sledeće pitanje koje je Milan pročitao bilo je upućeno Lepom Mići.

Kada su druge majke ulazile vi ste to pozdravljali. Da li smatraš da Anabela ima potpuno pravo da kaže Luni šta misli? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona kao majka ima pravo da kritikuje svoje dete. Luna je ovde uvek dozivala majku... Tražila je zaštitu od svoje majke. Majka je majka, pa da je najgora na svetu... Ne treba da optužujemo Anabelu. Gordana Džehverović je j*bala majku Teodori, setimo se Jasmine Banetove... Svaka majka ima pravo da svoje dete usmerava, kritikuje... To je vaspitna mera. A u ljubavi može samo da se složi sa izborom ili ne, ali ne treba da ulazi dublje, samo da kaže Luni gde greši. Luna će sama da udara glavom o zid ako je pogrešila. Majka najbolje vidi šta dete radi - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Stop nasilju nad ženama! Ovde treba da se stavi tačka i da se ne osuđuje žena kao što je Anabela, ona je borac, možete svi da joj se sagnete - ubacila se Mima Živković.
Luna ne sme da laže svoju majku. Gagi koristi svojih pet minuta da bi napao Anabelu, lične frustracije se lome preko Lune... Bivšoj ženi je rekao: "P*ši k*rac" na nacionalnoj televiziji. On ne gleda koliko je Luna srećna, nego gleda za šta je Anabela, pa će kontru - istakao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle ovoga se otišlo na pauzu za reklame, a Anabela je pričala sa zadrugarima o Mimi, Jasmini Čolak, kao i o razvodu.

Detaljnije u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'