AKTUELNO

Voditelj Milan Milošević je i ove srede ušao na velelepno imanje u Šimanovcima, kako bi se odigralo još jedno izdanje emisije "Pitanja gledalaca".

Sledeće pitanje koje je Milan pročitao bilo je upućeno Gagiju Đoganiju.

Kako te nije sramota da ispiraš Luni mozak protiv Anabele? - glasilo je pitanje.
Nisam spreman na to pitanje, malopre mi je spomenula mrtvog oca - odgovorio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

On je meni pre neki dan babu, malopre je rekao da mu pop*šim "k", ja sam rekla da mu pokojni tata pop*ši "k". Stojim iza toga. A za ovo, tako je ceo život. On je malopre rekao da je njegova ćerka ludak na mamu, ja to neću slušati, ja neću tu torturu. Pretnje neću više, na finalu "Zadruge 2" mi je pokazivao kao boks, sada sve što ne valja govori da je na mene, još očekuje da mu se izvinjava. To je maltretiranje - ubacila se Anabela.
Gagi me je sinoć iznenadio, teško je mešati se ovde i biti realan. Moram da kažem da mi je Lune najžalije, ona mi je rekla pre emisije da se njeni roditelji otimaju oko nje. Iznenadio me je Marko finim ponašanjem, barem ovo što sam videla. Gagi se sinoć nije lepo poneo, bio je grub. Mislim da mu je bilo krivo i što je Anabela đuskala. Dete mi je pre dva sata rekla da joj nije do života - govorila je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada ćemo da uđemo u sukob. ovo su gluposti što pričaš, nisi bila tu, nisi validna. Izmišljaš - pobunio se Gagi.
Šta smo ti mi krivi što žena dolazi i iznosi istinu. Sve si lagao ovih meseci kao pas. Tvoji majmuni mi prete tri godine, prema tome sedi dole i ćuti. Ti ćeš da diriguješ ko će šta ovde da priča, nisam ti ja bivša. Drao si se sinoć na Lunu - uzvratila je Markovićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina mi je na reklamama rekla da želi da izađe iz budžeta, ja sam rekla to Marku, jer ne želi da ima dodira, da hoće da podelimo stvari. Ona ne želi da ima dodirnu tačku sa Gagijem. Mene je to pogodoli, ja ne želim da biram stranu - otkrila je Ermina Pašović.
Ja sam mnogo teška po pitanju toga, ne želim tu da prilazim između Gagija i nje da tražim stvari, ne smeta mi što su oni bliski, ali ne osećam se dobro da čačkam između njihovog kreveta da bih uzela svoju hranu - dodala je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ju je ucenila, tako sam to shvatio. Ti biješ muža, deca te se plaše - ubacio se Gagi.
Nisam slušao šta su Gagi i Luna pričali, ali sam čuo to kad je rekla Zorici - ispričao je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć je bila priča da je ona njemu upropastila veče, ja sam šokiran bio - istakao je Lepi Mića, Zorica je optužila Gagija da je nasilnik, on je nastavio da se svađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna ima strah od mame, ne mene - pravdao se Đogani.
Zašto nisi pričao mesecima sa ćerkom pre "Zadruge 1", to je pričala? Zato što si je zvao i vrištao na nju, tražio pare, pričao da nemaš da jedeš - uzvratila je Anabela.
Biješ decu, muža, sa mamom se biješ, meni deca pričaju - urlao je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si meni pričao da je tata hteo da ti seče ruku jer si ukrao nešto - uzvratila je Anabela.
Priznaj da si se tukla sa Andrejem, pričala mi je Nina - nastavio je Gagi.
Žene, ne trpite i ne ćutite - poručila je Anabela.
Plašim se da mi deca ne naslede genetiku tvoju - govorio je Đogani, misleći na Alchajmerovu bolest.

Detaljnije u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'