AKTUELNO

Spomenula je i svoju bivšu drugaricu!

Tokom večeri Ivana Šopić i Bora Santana popričali su o njenom sukobu sa Milicom Kemez koji se desio u emisiji ,,Gledanje snimaka". Naime, ono što je uzbrukalo Belu kuću jesu navodi Šopićeve da će se Bora zaljubiti u Jelenu Pešić, kao i to što Kemezova nikada nije mogla da joj oprosti romansu sa Filipom Đukićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se nisam svađao sa tobom, niti ću! - započeo je Bora.
Ona je meni rekla da ja skačem na Matoru i da se nabacujem oženjenim muškarcima! Ja njoj kažem da sam htela u vašu zaštitu da stanem, ja ne znam šta se sa njom desilo. Što si ti ustao mene da naduvavaš? Ti si meni preči od njih sto puta. Ona meni ne može da oprosti ono za Filipa, to ne znači da je ona i dalje zaljubljena u njega - izjavila je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj misliti da ja nju potpaljujem, ja sam joj rekao da se ne svađa sa tobom! Nemoj samo mene da mešate! - uzvratio je Bora.

- Ja znam da se ti nikada nećeš zaljubiti u Jelenu, ali Milica nije imala nijedan razlog da skače. Ona je meni bila draža i od Jelene, i od većine zadrugara - odgovorila je Šopićeva.

Okej, ako nju to muči. Ja to ne provaljujem da njoj nije lepo sa mnom, ali sigurno je to nešto muči i nemoj da misliš da te ja nešto kanalim. Mene je više iznervirala Maja, nego ti - dodao je zadrugar.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'