AKTUELNO

Ipak ima razumevanja za svoju drugaricu.

Ana Korać i Marko Janjušević Janjuš su potrčci ove nedelje, a večeras zadrugari biraju koga će od njih dvoje nominovati za izbacivanje. Drugog nominovanog biraju gledaoci putem SMS glasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom svog izlaganja Jovana Tomić Matora rekla je kako joj je Ana Korać draga, ali da joj još uvek nije oprostila svađe od pre nekoliko meseci tokom i nakon druge sezone "Zadruge" zbog Davida Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene još nije to prošlo. Još sam ljuta na nju i svaki dan joj to prebacim. Nije mi jasno, jednostavno. Ona je meni objasnila neke stvari, ja stojim pri mom mišljenju da je neko uticao na nju. To je nešto što me je najviše zabolelo posle Zadruge, najviše onaj studio i ta njena ravnodušnost. Jako sam vezana za nju i njenu porodicu. I sada kada ovo pričam, prorade mi emocije. Koliko sam se razočarala tada, ja to njoj ne mogu rečima da opišem. Ovo je Ana iz Zadruge 1, ja ovakvu Anu znam. Preča sam joj uvek ja, nego ona sama sebi. Ja volim takva druženja. Ili si sto posto prijatelj ili nisi... - govorila je Matora, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Srećna sam, drago mi je što smo se izmirile. Naravno da treba da stavi dečka ispred svih, i ja stavljam moju Sanju. To je najnormalnije. Znam da joj je bilo teško. Makar smo posle te emisije jedna drugoj mogle da pružimo šansu. Meni je jako teško bilo. Užasno mi je nedostajala, volim je i pokušaću neke stvari da razumem i definitivno ja nisam u tom prijateljstvu bila sto posto čista, ali sve zato što sam želela da je osvestim i želela sam joj dobro. Što se tiče Janjuša, volela bih da izdržiš do kraja. Jako ga gotivim. Divan si otac i prijatelj... Šaljem Janjuša u izolaciju - izjavila je Matora.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'