AKTUELNO

Mima je odmah skočila da brani svoju drugaricu Cecu.

"Predstavljate se Mimi kao prijatelj, a kritikujete je za svaku sitnicu navodno jer želite od nje da napravite boljeg čoveka. Ona vam i pored toga da najveći budžet, da bi sinoć tražili od nje da vam odmah vrati novac koji od vas nije pozajmila nego od Milice Dugalić, jer niste bili zadovoljni. Kakav ste Vi čovek i sada recite koliko mrzite mlade devojke?" - bilo je pitanje za Cecu Kitić koja je zatim ušla u raspravu sa Majom Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Prijatelj sam Mimi! Kritikujem je, mislim da se prijatelji kritikuju i govori se ono što misliš. Ovo da sam ljubomorna neću da komentarišem, to je glupost - rekla je Ceca.
Pa jesam poludela malo. Tako ja sa dragim ljudima. Ja sam preemotivna kada volim neke osobe. Volim Mionu i Cecu. Što se Cece tiče poremeti mi živac u trenutku. Nisam joj vratila pare. Ceca je kao malo dete, ja je mnogo volim. Mislim da sam joj najomiljenija i da me zato napada. Nemojte da govorite da je Ceca ljubomorna na mlade devojke. Ceca je prošla strašne stvari u svom životu - branila je Mima Cecu.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica Dugalić kada je odlazila dala mi je spisak i rekla: "Mića mi je dužan 500 dinara" - izjavila je Ceca.
Ne, ne, ne - pričao je Mića.
Ja sam Žiži ostao tri hiljade dužan, tražila mi kada smo izašli - našalio se Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da nisu pravi prijatelji i da bi se sutra zamerila. Ja mislim da Ceca nije dobar čovek i da je ljubomorna na mlade devojke - pričala je Maja Marinković.
Nisam htela malopre da ti ga š*knem! Više ti proganjaš Janjuša, nego Ivana Šopić. Ti ne možeš više da se kanališ. Posebno sam na tebe ljubomorna. Dižeš gaće najviše od svih. Svi se sprdaju sa tobom. Ti misliš da sam ja ljubomorna na vas? - pričala je Ceca.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, sram te bilo što ulaziš u ovakav sukob - rekla je Dalila, Marinkovićevoj.
Ja poštujem njenu karijeru - dodala je Maja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'