AKTUELNO

Nije skrivala netrpeljivost!

U emisiji "Pretres nedelje" nije izostavljen seksualni maraton Nataše Radan i Filipa Đukića, koji je Maja Marinković žestoko osudila.

Na pitanje da li se se dopadaju jedno drugome, Đukić i Nataša su odgovorili odrično, a onda je Filip prokomentarisao svoje naklonosti prema Jeleni Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene Tomović nikada nije pljunuo, nije ni bilo odnosa. Nisam došla ovde da glumim moral, ali smatram da Natašino ponašanje nije dostojanstveno -rekla je Maja.
Ne može Nataši nikada ništa da kaže, ovde se računa svaki intimni dodir. Maja je primala prst u p*čku od Tomoviću - tvrdio je Mića-
Evo, to je još jedan pokušaj pranja Ive od strane Lepog Miće, ali ja ne idem sa matrocima od 60 godina, Iva i ja nismo isti koš - govorila je Maja.

Jelena Pešić prokomentarisala je sinoćnju situaciju sa Filipom Đukićem, koja joj je bila ogavna.

Ja sam zgrožena ponašanjem Filipa Đukića, molila bih ga da mi ne prilazi. Nenormalno mnogo piješ, katastrofa se ponašaš kada popiješ. Sinoć mi je došao mrtav pijan, daje mi neku igračku onda dolazi Stefan, što me je iznerviralo. Bilo mi je užasno, kao kada bi ja gurala neku pijanu devojku svojim drugovima. Filip nije isti od samog početka zadruge i poslednjih mesec dana prema meni, ne volim tu njegovu patetiku. Ne želim da mi više nikada niko priđe kako bi me spajao sa njim - rekla je Jelena.
Nisam ja plakao zbog nje, Kendi je došao i tako joj rekao, to je pesma Saše Matića koju volim. Ja bih se pre ubio nego da hvatam na patetiku. Isto se ponašam od početka. Promenio sam odnos prema njoj, zato što nisam želeo da je smaram, da ne bi potezao pitanja novinara, mislim da je tako bolje - objasnio je Filip.

U raspravu Pešićeve i Đukića umešala se Filipova bivša devojka, a Jelenina bivša najbolja drugarica Ivana Šopić, koja je kratko prokomentarisala.

Isto se ponaša, samo je pitanje na čiju je štetu. Prije je bilo na moju štetu, sada na Jeleninu - dodala je Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Filip Đukić

'