AKTUELNO

Nije skrivala tugu!

Milica Kemez otvorila je dušu Drvetu mudrosti, nakon emotivnog dana i izostanka novogodišnje čestitke od strane najbližih.

Kemezova se u Rajskom vrtu prisetila proslava Novih godina iz detinjstva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu specijalno da se setim Novih godina, ni ne sećam se. Samo se sećam jedne, da sam dobila kolica i to je to. Poslednjih osam godina slavim Novu godinu sama, ako izađem negde sa društvom, ili mi dođe sestra. Bila sam tužna i zbog toga, svima će doći porodica, dobiće poklone, podršku i pozdrave od svojih, a ja niti sam dobila jedno, niti drugo. Na sve to ne stigne mi čestitka, ne znam zašto baš na meni da se slomi. Samo jednom sa dobila novogodišnje paketiće, davno sam ja prestala da verujem u Deda mraza. Toliko sam potisnula stvari, da se više i ne sećam - priznala je Milica.

Drvo je želelo da zna zbog čega je zadrugarka neraspoložena u poslednje vreme.

Svi se neki momci vrte oko mene, mene to ništa ne zanima. Istina je da bez ljubavi ne mogu da živim. Pitam se da li da i ja postanem komentator za crnim stolom, želim da više doprinosim rijalitiju, što ne radim zog svih stvari koje su mi se ovde desile. Takođe sam tužna kada sam u čestitkama saznala da Dušan više ne postoji. On mi je bio i prijatelj i dečko, napravila sam glupost, u ovim uslovima sam se zaljubila i sada se kajem - priznala je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom kraju razgovora Drvo je želelo da ispuni zadrugarki muzičku želju, a ona je zatražila pesmu od Nine Badrić.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastaku teksta. 

Autor: S.Š.

#Milica Kemez

'