AKTUELNO

Netrpeljivost je očigledna.

Sledeće pitanje je bilo za Dalilu Dragojević, a ono je glasilo: "Kako možeš da kažeš da Ana Korać nema harizmu, kad je ona zvanično najlepša žena Balkana".

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam rekla da su prazne. Ja sam se složila sa Sanijem da ne postoji kod njih nešto što bi ih upotpunilo. Ne znam tačno šta sam rekla, kao što ne mogu da tvrdim da sam za Davida rekla da je smeće. Ne mogu da tvrdim da sam rekla da je prazna, Sani je rekao da je Ana lepa, zgodna, ali da joj nešto fali, ja sam rekla da joj fali harizma da je pokreni. Ja smatram da ona nema harizmu, ne bi je primetila da uđe u neki klub. To je moje mišljenje. Meni je Dragana mnogo harizmatičnija, nju bih primetila, ali Anu ne bih primetila - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledala sam klip kad je Dalila rekla za Davida da je smeće. Nikada Milane nisi izneo neistinu, ja sam sve te klipove videla. Nisi meni i Davidu baš rekla šta misliš o nama. Što se tiče harizme, ja imam nekad i previše energije, postala sam zaštitno lice jedne klinike, zadovoljna sam što me ljudi primete - rekla je Ana.
Ja sam rekao da ona ima harizmu i iks faktor i da je dovoljno da se samo pojavi - naveo je Stefan Milošević Panda.
Neka ja nemam harizmu, neka je Dalila najlepša, ja se tu ne mešam, nije mi - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'