AKTUELNO

Zadrugarka pokušava da ostane dosledna onome što je rekla.

Bane Čolak je nekoliko sati vodio emotivan razgovor sa Ivanom Krunić pokušavajući da joj omekša srce i ubedi je da ne raskine sa njom navodeći joj razloge zbog kojih je on idealan muškarac za nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ponos da si ti moja žena, moj ponos. Kada napuniš Sava Centar, ja mogu samo da budem ponosan na tebe. Ja tebe ne mogu da gušim. Ja želim da moja žena ostvari svoje snove. Ja mogu samo ljubav da ti pružim, ja nisam milioner. Ne mogu ništa da ti pružim osim ljubavi i podrške, to ti dajem nesebično. Ja ne razumem uvrede tvojih, razumem samo stav. Ja ne sumnjam da ti mene voliš.
Znam šta najviše šteti ugledu moje porodice. Naša vatačina - pričala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Možemo to da promenimo. Ja sam spreman na sve da ovde ne bude kraj, ako to znači da mogu da te poljubim kad hoću, okej, ja to neću raditi. Meni je dovoljan jedan tvoj zagrljaj, nego 100000 maženja u krevetu. Hajde da se borimo. Ti si zrela da donosiš odluke onako kako ti želiš - pričao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

I pored brojnih Banetović pitanja i uveravanja da ne treba da raskinu, Krunićeva je ostala dosledna svojoj odluci.

Da li ti želiš da mi ovo okončamo večeraš? Želiš li šest meseci ovog raspada protiv svoje volje? - upitao je Bane Ivanu.
Ja tebe volim, ali ja prosto imam odgovornost prema tim ljudima. Oni su prenesrećni zbog ovoga. Raspadaću se, biće mi preteško, ali sve se u životu može. Spremna sam život da dam za porodicu, a kamoli svoju sreću - pričala je Krunićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Bane Čolak

#Ivana Krunić

'