AKTUELNO

Nemam živaca da budem sa nekim ko ne može da me podrži u onome što radim i da podnese to što sam javna ličnost, rekla je pevačica.

Gostujući u emisiji "Ja to tako", voditeljka Nacionalnog dnevnika na Televiziji Pink, Maja Manojlović otkrila je da je čak dva puta bežala od udaje, jer joj je karijera bila na prvom mestu, što je podstaklo i Katarinu Živković da progovori na ovu temu.

Foto: Printscreen

- Maja beži od udaje, a udaja beži od mene, definitivno - rekla je kroz osmeh pevačica i nastavila:

- Nikad nisam bila posvećena ili karijeri ili partneru. Jednostavno, meni je to usko povezano. Kad sam ispunjena u emotivnom smislu i karijera mi dobro ide. Muškarac mora da bude jak i da zna da se nosi sa nama, jakim ženama. Zato sam i sama. Nemam živaca da budem sa nekim ko ne može da me podrži u onome što radim i da podnese to što sam javna ličnost.

Foto: Printscreen

Raskidi zbog njene popularnosti!

Podsetimo, Katarina je već dva puta bila ostavljena zbog medijskog pritiska.Početkom ove godine, uplovila je u romansu sa fudbalerom Milošem Degenekom, koji ju je posle samo nekoliko meseci ostavio jer nije mogao da podnese pažnju medija.Slična situacija bila je i sa fudbalerom Borkom Veselinovićem, koji je pevačicu ostavio putem SMS poruke.

Autor: M. Đurović

#Ivana Baltić Aleksić

#Ja to tako

#Katarina Živković

#emisija

#pevačica

#voditeljka

'