AKTUELNO

Densera je uvredilo to što je zadrugarka rekla da joj se on nije nikada dopadao.

Gagi Đogani je naredni zadrugar sa kojim je voditelj Ognjen Amidžić poveo razgovor o gorućim temama koje potresaju Belu kuću.

Voditelj je uptao densera da mu objasni njegov odnos sa Erminom Pašović, budući da je Gagi tokom prethodne večeri istakao da su njih dvoje bili u virtuelnoj vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina je napravila potpuni haos. Iznosi gnusne laži. Pukao sam kada je rekla da se ja njoj nisam dopao. Pričali smo da smo imali vezu preko Fejsbuka. Pričali smo o imenu ženskog deteta. Ja sam se kuckao sa njom, to je znala i moja ćerka. Ja sam svom detetu rekao da je ona moja devojka. Ja ne znam što ona to negira - pričao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Đogani je istakao da je glavni razlog raskida Ermine i Baneta, njena priča da je želi ćerku sa denserom, a to isto je Pašovićeva pričala i Čolaku.

Ja sam hteo da joj vratim stvari koje mi je donela, neću da nosim stvari koje mi je ona kupila. Meni je sestričina kupila kožnu jaknu, a ja danas pitam da li mi je ona to kupila i ona kaže da jeste. Žena laže. Bane je sa njom završio, prekinuo je tu priču. Ona je Banetu isto pričala o detetu, o ćerki. Mislim da je to bilo presudno da Bane završi sa njom. Ja ne znam zašto ona želi od mene da napravi da sam ja jadan. Ona nijednog momenta ne pokazuje pokajnje - pričao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

'