AKTUELNO

Nominacije u toku!

Voditelj Milan Milošević ušao je i večeras u Belu kuću, kako bi se odigrale još jedne nominacije, a zadrugari večeras biraju između Ane Korać i Marka Janjuševića Janjuša, koje je za ovonedeljne potrčke postavio Bane Čolak.

Što se tiče Ane, upoznali smo se ovde, gotivna je i pozitivna. Druži se sa mojom drugaricom Matorom, verujem da je dobra osoba. Što se tiče Janjuša, imamo i spolja zajedničke drugare. Družimo se. Poslaću Anu, Janjušu sve najbolje - rekao je Mlađan Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš me nikad nije izdao, ni ja njega, prijatelji smo, nikada se nismo posvađali uz "Zadruzi 1", a ni ovde. Smatram ga svojim prijateljem. Što se tiče Ane Korać, isto se nikad nismo posvađali, ali presudiće moj odnos sa Janjušem. Šaljem Anu - rekao je Filip Đukić.
Ovako, ja sam super i sa jednom i sa drugom osobom. Anu poznajem tek 10 dana, ali je ona jedna od najboljih Tarinih drugarica, mislim da ćemo se družiti, ali Janjuša znam duže. Nikad me nije uvredio, nemam pojma, prijatan je prema meni, voli da se šali. Šaljem Anu - ispričao je Mateja Matijević.
Ne zameram zetu - dobacila je Ana Korać, a onda je Stefan Kandić Kendi nominovao Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Ane tiče, ne poznajemo se puno, stekao sam lepo mišljenje o njoj. Izgleda kao da je ispala i nekog "Kendilenda". Za Janjuša smatram da je dobar čovek. On je bio prijatelj moje sestre u prvoj "Zadruzi", to mu nikada neću zaboraviti. Izvini, Ana - rekao je Filip Reljić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'