AKTUELNO

Nominacije se zahuktavaju.

Petak uveče rezervisan je za nominacije u Beloj kući, a zadrugari večeras biraju koga će nominovati od dva potrčka - Milice Kemez i Bore Santane, dok će drugog nominovanog odabrati verna publika TV Pink.

Bora je bio u maloj prednosti tokom nominacija, te su zadrugari više želeli da zadrže Milicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni najteže pada nominacija jer sam ja i spavala sa njima. Bora mi je dobar drug, prijatelj, nisam imala sa njim nijedan sukob, nijednu lošu reč, jako kvalitetna osoba, družićemo se do kraja života. On se već zaljubio i u moju tetku i u moje sestre koje još i ne zna... Milica - isto kvalitetna devojka, sa njom mogu da vodim najozbiljnije razgovore, a i kad sam najsrećnija. Milicu ću poslati, volela bih da se oproba, da vidi koliko su ljudi uz nju - navela je Jelena Pešić.
Bora je neko sa kim se ja družim već tri godine, Milica mi je draga, smatram je drugaricom u rijalitiju, nemam nijednu ružnu reč da kažem ni za jedno, ali eto poslaću Milicu jer Boru znam duže - rekla je Mina Vrbaški.
Pre svega bih se zahvalio na mogućnosti da odem na pomen mom ocu - naveo je Vladimir Tomović koji je nominovao Boru Santanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'