AKTUELNO

Nominacije nikad izvesnije!

Voditelj Ognjen Amidžić pristigao je u Belu kuću kako bi izabrao prvog nominovanog. Gagi Đogani jedan je od retkih koji je u izolaciju poslao Lazara Čolića Zolu, što nije bitno promenilo finalni rezultat nominacija.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Miljanom, za divno čudo, nisam imao nikakav konflikt, za njenom mamom sam okej. Nemam ništa protiv nje, za sada je sve u najboljem redu. Čim bude neki napad na mene, rekao sam joj još prvog dana da joj neću oprostiti. Zameram joj to što vređa porodice. Zoli sam već rekao da je dobar momak, ali pošto je on mene već jednom poslao u izolaciju, sada ću ja njega - govorio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola se naljutio na mene jer sam rekao da je u stanju da prevari i majmuna. On je sada u vezi bez obaveza, to mu izgleda odgovara. Bolje se ponaša kada je u kr*s kombinaciji, tado se bolje ponaša, nego kada je u vezi. Mislim da takvi mogu da opstanu do kraja u rijalitiju. Miljana i ja smo se mnogo puta vređale, nju ne shvatam ozbiljno, napolju se odlično slažemo. Zameram ti što si pričala Maji Marinković da smo ona i ja rod, a nismo. Nemoj to da radiš jer je devojka zbog toga imala problema - rekao je Bora Santana.

Zadrugarka koju je Miljana Kulić nazvala svojom najboljom drugaricom, Milica Kemez, zadržala je Miljanu, a u izolaciju poslala Zolu.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Bora Santana

#Gagi Đogani

'