AKTUELNO

Nominacije se privode kraju!

U toku su još jedne nominacije u Beloj kući. Voditelj Ognjen Amidžić je došao da se postara da izlaganje zadrugara prođe sa što manje konflikata i rasprava. Ovonedeljna dva potrčka su Lazar Čolića Zola i Nataša Radan.

Došao je red na Mimu Živković da nominuje, nakon što je pokušala da zavede mir među zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Iz nekog svog iskustva, majka nosi devet meseci dete ispod srca, nijedna majka svom detetu ne želi loše. Posmatrala sam Mariju i prethodne sezone, žena ne želi Zolu za zeta, ona nešto vidi - rekla je Mima, a onda se obratila Zoli.
Zola, danima te nema u kući, kršiš, lomiš, majka ne zna šta će sa tobom, ne donosiš dinar u kuću. Kada izađeš iz rijalitija pokušaj da usrećiš majku, tek kada svojoj majci budeš dobar, tek za dve, tri godine da nađeš neku devojku. Miljana i ti kada ste zajedno, nikakvi ste! Ja tu ne vidim ljubav. Nemoj zbog para da trpiš ništa. Para vrti gde burgija neće, polako, imaš ti vremena. Nominujem Zolu! - objasnila je Živkovćeva.

Nakon Mime, nominovala je Ceca Kitić, koja nije propustila priliku da prokomentariše bivše emotivne partnere Lazara Čolića Zolu i Miljanu Kulić.

Nataša kao da je procvetala otkad je otišla Dragana, više se uključila. Zolu ću poslati u izolaciju. Ono što je evidentno je da mnogo lepše igledate kada niste zajedno, Miljana se uključila, zanimljivija je. Mislim da vas dvoje niste jedno za drugo, mislim da vas vadi strast. Nominujem Zolu - rekla je Kitićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je Tara Simov došla na red, nominovala je zadrugara koji će joj nominaciju manje uzeti za zlo.

Nataša je jedna od retkih osoba koje sa nije ogrešila o mene. Zola i Miljana, takođe, se nisu ogrešili o mene. S obzirom na to da znam da bi mi Zola zamerio, šaljem Nataša u izolaciju - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Mateja Matijević

#Mima Živković

#Tara

'