AKTUELNO

Sve mu sasuo u lice.

Tokom pitanja novinara došlo je do varnica između Vladimira Tomovića i Marka Janjuševića Janjuša. Inače, ranije danas Janjuš je naveo Tomovića kao jednog od cimera za kog smatra da je najveći folirant u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Neke stvari me zabole, pogotovu za ljude koje gotivim. Danas sam naveo i sebe. Ovde ima 45 ljudi, 40 se baš folira. Ja kažem i za sebe da se foliram u dosta situacija. Nema potrebe da se naljutiš na nekoga ako kažeš da je folirant. On je rekao: "Pričaćemo". Bilo je 300 situacija u kojima se mi foliramo - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj odnos sa Janjušem je jedan od četiri, pet odnosa na koji ja gledam sa nekim emocijama. Prirastao mi je srcu. Zabolelo bi me to i od Zole, Cece Kitić, Karića, Jelene i Mine. U te odnose ja ulazim sa emocijama. Oni su ti gde ja razmišljam srcem, pa tek onda mozgom. Zabolelo me je to što me je on nabrojao četvrtog. Posle toga je sebe nabrojao. Naravno da mi se nije to dopalo i rekao sam da ne želim o toj situaciji da razglabam za crnim stolom, nego ćemo on i ja posle toga da popričamo. Da vidimo gde sam ja tu folirant. Ja sam neko ko ovde nijedno prijateljstvo nije isfolirao. Mene je zabolelo to što je on rekao da ga zabole polni organ. On i ja ćemo posle razgovarati o tome - pričao je Tomović.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'