AKTUELNO

Sasuo Tari sve u lice!

Tara Simov i Mateja Matijević uplovili su u verbalni sukob nakon emisije "Pitanja gledalaca" kada je Mateja odgovorio da nema potrebu da krevet deli sa Tarom. Njegov odgovor nije bilo zadovoljavajući i izazvao je burne emocije kod Tare, koja je nakon toga napala Mateju i insistirala na detaljnijem razgovoru o njihovom odnosu!

Jesi li ti zaljubljena u mene? Ja u tebe nisam, i ne vidim te pored sebe, ti si brat, ja bih voleo da ti budem ortak, ne vidim te kao svoju devojku, moj tip devojke je Karićeva kuma, plavuša, niska, mirne povučene, normalne devojke, ti si tip osobe sa kojom ja oću da budem u prijateljskom odnosu, sve radim po osećaju. Ti meni ne veruješ? Moram da se zaljubim, da bih ušao u vezu, potrebna mi je hemija, ja to ne osećam sa tobom, zašto bi mi morali da spavamo zajedno ako smo prijatelji? - upitao ju je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Da. Promenila sam se i svoje ponašanje. Ti imaš tip za vezu i tip za viđanje? Ja mislim da ti prema meni osećaš nešto, ali da je to minimalno. Svaki dan menjaš mišljenja, rekao si da ti ne treba veza onda posle dva dana da bi voleo da se zaljubiš, ja to vidim, ja ne želim da izvlačim iz tebe nešto. Meni je to nazrelo sa tvoje strane. Ja tebi ne verujem - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: J.R.

#Mateja Matijević

'