AKTUELNO

Sasuo mu sve u lice!

U dobro poznatom terminu, u Belu kuću ušetao je voditelj Milan Milošević, kako bi se zajedno sa zadrugarima suočio sa intrigantnim pitanjima gledalaca. Kako je prošla nedelja bila i više nego burna, zadrugari su imali dosta zanimljivih pitanja od strane publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Korać često govori za Davida Dragojevića da je savršen momak za nju, pa su je gledaoci pitali da li ona podržava sve ono što je Dragojević uradio svojoj bivšoj verenici Aleksandri Subotić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim da je savršen zbog toga što je radio u vezi sa njom. Ja gledam samo njegovu i moju vezu. Šta treba ja da ga tučem zbog toga što je on radio odvratne stvari sa bivšom devojkom? On to ne radi sa mnom! On je sa mnom u vezu ušao čist! Nisam rekla da su dobre te stvari koje je on radio njoj. Ja sam ga milion puta pitala zbog čega je to radio - govorila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći put uzmi lopatu i preko leđa me udari, pa reci svoje mišljenje - rekao je David svojoj devojci Ani, nakon što je doneo lopatu iz ostave koju je odmah vratio na svoje mesto i počeo da se svađa sa Lepim Mićom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si prodao brata i oca! David je prodao oca kada je video na kameri da ima odnos! Ti si prodao oca! Što si prodao tatu? Prodao tatu, prodao Sandru, a sada će i tebe Ana! Koraćeva, ti si sledeća!  Zaboravio sam, i brata si prodao! - vikao je Mića tokom ovog haosa.

Bilo je burno i nakon što se u sve umešala i Ljuba Pantović, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'