AKTUELNO

Karić je istakao da voli prirodne devojke.

Voditelj Milan Milošević je posetio stanare Bele kuće kako bi sa njima porazgovarao o najaktuelnijim temama, a na današnjem repertoaru se našao se i raskid veze Ive Grgurić i Stefana Karića.

Od tog raskida, Stefan je sve bliži Ivani Šopić, a zadrugari smatraju da među njima postoje emocije koje njih dvoje ne žele da priznaju.

Foto: TV Pink PIvana Šopić, Stefan Karić rintscreen

Ja sam rekla da vi meni niste problem u vezi. Kada se polemiše da među vama ima emocija, to je rekla i tvoja najbolja drugarica. Meni ne smeta njihovo druženje. Meni je zasmetalo kada se Stefan tuširao i Ivana je tamo ušla, ja mu to nisam rekla - rekla je Iva.
Koliko si ti puta ušla dok se Tomović kupao? Kada se Iva trti tamo na krevetu, meni to smeta, a da se Ivana trti ja bih to njoj rekao na neki drugačiji način. Meni smetaju neke stvari koje ona radi kao moja devojka - pričao je Karić.

Foto: TV Pink PIvana Šopić, Stefan Karić rintscreen

Karić istakao da ne voli kada se njegova devojka provokativno oblači i nosi perike, te je to i izneo i za stolom, a njegove reči su uvredile Grgurićevu.

Ja ne volim te perike, ne volim ništa što je veštačko. Sporazumno smo se dogovorili da se rastanemo, da se niko ne menja, a ona neka nastavi sa svojom pričom kako bi postigla to što želi. Dobio sam poruku od oca da se ne razdvajamo - rekao je Karić.
Ja se ovde ne trtim! Ja nisam rekla da ja nemam emocije, rekla sam samo da su drugačije emocije ovde i napolju. Rekla sam da svakim danom imam sve veće emocije - rekla je Iva.

Foto: TV Pink PIvana Šopić, Stefan Karić rintscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Iva Grgurić

#Ivana Šopić

#Stefan Karić

'