AKTUELNO

Karić priželjkuje da se njih dve pomire.

Voditelj Ognjen Amidžić je ove noći uradio prvi intervju sa Stefanom Karićem sa kojim je porazgovarao o ljubavnim problemima i turbulentnom odnosu koji ima sa Ivom Grgurić.

Foto: TV Pink Printscreen

Turbulentno je. Pomirili smo se Iva i ja sinoć. Nakupile su se neke sitnice... Malo je ona zatvoreniji tip. Malo ja trpim, malo ona trpi. Pričali smo o drugim partnerima i o nekim stvarima iz privatnog života. Stalo mi je do nje. Ima tu neke hemije, emocija i mislim da je vredno da pređem preko ovoga - rekao je Stefan i istakao da vidi njihovu vezu i van rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno jesam. Vidim nas zajedno napolju. Imamo podršku njenih i mojih roditelja - objasnio je Karić.

Potom je Stefan prokomentarisao i odnos bivših rijaliti prijateljica Jelene Pešić i Ivane Šopić, koje su ušle u konflikt zbog Filipa Đukića.

Ne mogu da verujem da su se toliko dugo pravile. Jelena je lakoverna, Ivana joj ne misli loše. Mislim da nisu momci u pitanju. Žao mi je zbog obe. Voleo bih da se pomire. Mislim da se Jeleni dopada Vlada. Vladimir je ušao u ovaj rijaliti neozbiljno, mislim da tu neće biti ništa ozbiljno. Što se tiče Ivane i Filipa, mislim da će se pomiriti. Ne znam šta se dešava među njima. Ne znam ni šta se dešava ni između Nine i Mlađe, oni se non-stop svađaju - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Stefan Karić

'