AKTUELNO

Karić joj je skrenuo pažnju na ovo.

U dobro poznatom terminu, kao i svake subote u Beloj kući odigrava se još jedna emisija ,,Pitanja novinara". Stanari velelepnog imanja u Šimanovcima biće izloženi oštrim i intrigantnim pitanjima sedme sile.

Naredno pitanje bilo je upućeno Ivani Šopić, a ticalo se njenog odnosa sa Jelenom Pešić. Jelena je zadrugarka sa kojom je Ivana imala odličnu komunikaciju, sve do trenutka kada se pojavila sumnja da je Pešićeva zaljubljena u Filipa Đukića.

Svoju najbolju prijateljicu si nazvala "zmijurinom", a nakon toga si legla kraj nje u krevet? - glasilo je pitanje za Ivanu Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam sebi smela da dopustim da je vređam i zbog toga mi je bilo žao. To je bilo u naletu besa. Ona je bezopasna zmija. Nisam htela da idem u tuđe krevete, ali nisam htela da popustim. Ona je meni rekla: "To je moj krevet, jer sam ga prva zauzela", to je smešno. Ja ne prestajem da se šokiram postupcima i rečenicama njenim. Ako im treba krevet, ustupiću im krevet. Ja nemam problem sa tim. Jelena nije htela meni i Filipu da ustupi krevet. Mislim da je Jelena zaljubljena u Filipa. Mića mi je to prvi rekao, ali mi je Stefan skrenuo pažnju na to. Ne mislim da je loša osoba, ali je podmukla. Ja sam njoj bila prijatelj od početka do kraja. Nije mi neprijatno da spavam kraj nje, ja joj okrenem leđa i mislim o drugim stvarima - objasnila je Ivana Šopić, pa objasnila šta najviše zamera Jeleni Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nije druželjubiva, ona je šlihtara. Ona želi da nju svi vole, a mene svi da mrze. Najviše me je pogodilo kada mi je rekla: "Ti mrziš ljude, mene ljudi vole, ti si hejter, ti si ljubomorna kada ja hoću da se sa nekim družim." Ja znam taj seljački mentalitet, kada se dve drugarice druže, kada ova jedna želi da zadrži drugu da ne ide okolo. Ja posesivnost što se tiče drugarstva ne posedujem, ona je želela da ispadne dobra sa svima, a ja negativna - istakla je Šopićeva.
Ovo su njihovi problemi. Ja ne vidim u čemu je problem što je Jelena uzela kačket. Ja ništa nisam primetio sa Jelenine strane, to moram da priznam, možda grešim. To je moje mišljenje. Prija mi Jelenino društvo. Mi se družimo otkako smo se Ivana i ja smuvali - prokomentarisao je Filip Đukić.

Foto: TV Pink Printscreen

Isto ovako je počela i ljubavna priča između mog devera i Ane Korać. Ana je isto uzela kačket od Davida. Smatram da se Jeleni Filip i te kako dopada. Ovo se sve desilo zbog Filipa, a ne zbog nekih varnica između Ivane i nje. Mislim da su to tako perfidne fore, kao što su bile i prošle godine - pričala je Dalila Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Svako ima pravo na svoje mišljenje. Filip je meni drug. Što se tiče Ivane, tu se vidi mržnja. Ja to ne želim da komentarišem, želim da ona ostane iza mene. Ovde se dokazalo da ja nju nisam vređala. Ovo je njen teren, ona tu najbolje pliva - istakla je Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Ivana Šopić

#Jelena Pešić

'