AKTUELNO

Sasuo im sve u lice.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su imali priliku da pogledaju i kako je izgledala situacija kada je Lepi Mića pričao o Ani Korać i Davidu Dragojeviću sa Jovanom Tomić Matorom i Sanjom Stanković. Tada je Mića rekao kako Ana ima opciju da proizvodi girose u Davidovom ugostiteljskom objektu, kao i da se Koraćeva pogubila u vezi sa Davidom. Matora je na sve Mići rekla kako je Ana njena drugarica i da joj se ne sviđa njena veza sa Davidom, posle čega su komentarisali Aleksandru Subotić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pušten je klip u kom se vidi šta ja mislim. Ovo je za mene katastrofa šta ona radi! Meni je drago da ljudi shvate da ja ne j*bem živu silu. Aleksandra, ti slaži face kod kuće, ušla si ovde da glumiš žrtvu. Ana je budala koja se zaljubila i neka jede svoja g*vna! - vikao je Mića.
Mića mi je kao otac, poštujem njegove savete. Mića mi priča da David nije za mene, da treba da se reši ovo, da ništa nije normalno, da sam ja upala u ovu priču jer sam se zaljubila! Da, zaljubila sam se i volim ovog čoveka - pričala je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Ani uvek govorim da nema veze sa ovom pričom i da od sebe ne pravi majmuna. Ja Karađorđa nikada nisam napao! - govorio je David Dragojević.
Ja sam prvi rekao da osuđujem tu njihovu priču! - rekao je Karađorđe, a onda je Ana izjavila: Karađorđe je rekao da podržava našu ljubav!

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da Ana pravi strašnu grešku. Ja znam da ti Ana voliš Davida, ali moraš da ga pustiš. To me nervira! Rekla sam Mići tada isto da Ana sama treba da gleda ovu situaciju, ko je David i da sasluša Aleksandrinu stranu priče - rekla je Matora.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'