AKTUELNO

U sve su umešale i Vladimira.

Mnoge zadrugarke ostale su šokirane kada su čule da je Vladimir Tomović, kao ovonedeljni vođa, za svoju omiljenu osobu odabrao Jelenu Pešić. Ovom Vladimirovom odlukom najviše je bila iznenađena Mina Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Večeras tokom žurke Jelena Pešić odlučila je da priča sa Minom Vrbaški o svemu, a tom prilikom Tomovićeva omiljena osoba poručila je cimerki koja je zaljubljena u Vladimira da je primetila kako poslednjih dana ima veoma čudan odnos prema njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaku noć uplakana zaspim. Mene je on (Vladimir) iscrpeo, niko drugi! Ja sam nešto uvek više očekivala. Uvek sam gledala taj tračak nade da ima. Ja sam sj*bana od onog dana kada sam sve ispričala. Meni je žao što sam ja ovakva. Ja sam u privatnom životu nasmejana - govorila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si bila prema meni drugačija dva meseca. Da dođe do toga da ja treba da budem sa Vladimirom, jedini problem bi mi bila ti. Ja to poštujem. Vidi, ti nisi ni svesna koliko ja mislim na tebe tokom ove cele priče. Krivo mi je kada te pitam: "Šta ti je?" i ti ćutiš - pričala je Jelena.

Njih sve zatim su ušle u kazino i u svoju svađu umešale su i Vladimira Tomovića, a nakon nekoliko minuta Jelena i Mina su nastavile da se svađaju. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Jelena Pešić

#Mina Vrbaški

#Vladimir Tomović

'