AKTUELNO

U sve umešale i Karađorđa.

Aleksandra Subotić i Stanija Dobrojević nekada su bile veoma dobre drugarice, međutim sve je to veoma brzo palo u vodu. Tokom noći za vreme emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" njih dve opet su ušle u svađu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova tema pokrenuta je nakon što je Milan Milošević želeo od Aleksandre Subotić da čuje kako komentariše svađu Sandre Afrike i Stanije Dobrojević na "Zadrugoviziji".

Kada sam bila mala, ja sam volela sve Sandrine pesme. Ja Sandru Afriku volim i mislim da se Stanija ponizila i ništa više. Stanija je juče u mom prisustvu ogovarala Karađorđa, jer je rekao da ne zna da peva. Ne možeš ti da ogovaraš mog tatu! Ja sam posle toga rekla da je loš čovek. Stanija je rekla da mi sve radimo zbog Škode i ja sam rešila da budem autor pesme 'Na Škodi, na Škodi' - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam očekivala takve reči od Aleksandre. Što se tiče Karađorđa, sa Mićom i sa njim sa bila najbolja. Uvek je bio tu... Ja mu dam kafu, on mi skuva kafu. Kada mi je Mića okrenuo leđa, Karađorđe, Aleksandra i ja smo bili ekipa - govorila je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

A onda se desio Petrući. Stanija je nazvala izjavom to što nismo sačuvale Petrućija i što nije poslao Marijanu u izolaciju. To su njeni kompleksi i sujeta! Loš si čovek! Meni ne treba drugarica koja će da se svađa zbog kadra - nastavila je da priča Aleksandra.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

'