AKTUELNO

Nije mogla da dođe sebi.

Drvo mudrosti pozvalo je Minu Vrbaški u Rajski vrt, kako bi porazgovaralo sa njom o aktuelnim dešavanjima i tome kako se oseća, a ona se odmah poverila.

Nikako sam. Neraspoložena sam, jednostavno, sve ovo sa Vladimirom, opet se vraćam na staro. Loše se osećam zbog ovoga što sam uradila. Kao da je bitno... - rekla je potišteno Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Tražila sam te da pričam malo sa tobom ovih dana, baš mi je bilo teško. Nisam mogla ni sa kim da pričam, samo sam želela da budem sa tobom ovde malo. Previše sam emotivna. Ne mogu više da trpim neke stvari u sebi. Teško mi je što nisam ni svoje čula, ni videla. I Janjušu kad je došla ćerka juče, sve mi se skuplja. Idem iz greške iz grešku, krivo mi je što sam ispala izdajica - pričala je Mina kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam krivac 80 odsto u ovoj priči... Ali nisam ni samo ja kriva. Ne bi nikad došlo do toga, da nije tako ishitreno reagovao zbog Bojana. Ja sam se zbog Bojana sklonila, niti pričam sa njim, samo da bih dokazala Vladimiru da mi je stalo - nadovezala se Vrbaški, pa ispričala kako je Vladimir vratio dva puta poklon koji mu je ona spremila:

Foto: TV Pink Printscreen

Napad panike sam tad doživela, poslao je Ivu da me smiri i rekao da treba da prođe malo vremena da bi se stvari vratile na staro. Najviše me pogađa što ne veruje da sam zaljubljena u njega. To me najviše pogađa. Kao da je neko stavio blokadu ispred mene, ne mogu da se sklonim od svega ovoga. Mnogo sam se zaljubila, mnogo sam se vezala za njega za ovo kratko vreme. I ovo sa Jelenom, verujem da ništa neće biti, ali nije svejedno kada se priča o tome. Ja nju volim, ne znam šta bi se desilo sa mnom. Ne prija mi ništa od ovoga - govorila je i dalje kroz suze Vrbaški:
On zna koliko se trudim oko njega. Na kraju je njegova majka ispala u pravu kada je rekla da treba da se skloni od mene. Ja sam se ugasila zbog njega. Ne postojim ovde. Užasno se osećam. Ko zna šta moji kažu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Jelena Pešić

#Mina Vrbaški

#Vladimir Tomović

'