AKTUELNO

Kratko i jasno.

Večeras najgledniji rijaliti na ovim prostorima "Zadruga 3" postaje bogatiji za još dva učesnika. U pitanju su bivša proslavljena rukometašica Svetlana Ceca Kitić, ali i Darko Petkovski, poznatiji kao Darko Spejko.

Foto: TvPink Printscreen

Dušica je najavila Darka i pitala ga da li mu se dopada neka zadrugarka. Potom je pitala Cecu kako njena porodica reaguje na njenu odluku da učestvuje u rijaliti programu.

Znam da su tamo pojačane emocije. Ja sam već bio u rijalitiju, desila mi se ljubav. Možda mi se dogodi to i u Zadruzi sada. Šopićeva mi je privlačna, tu je i Jelena Pešić. Biću sa svima dobar, nadam se - rekao je Darko.

Foto: TvPink Printscreen

Celog života igram, a sad je vreme da igram malo drugačije. Mene su podržala moja deca. Oni su mi najveća podrška. Što se tiče zadrugara, Miljana, Janjuš i Suzana Ćubela su super - govorila je Kitićeva.
Iznenađuju me Bora i Čolak emisijom, dobri su. Što se tiče ostalih, Karić mi je super - govorio je Darko, a onda je Dušica pitala kakav je emotivni status Svetlane Kitić.

Foto: TvPink Printscreen

Moj ljubavni status je ''razočaran''. Ništa se u rijalitiju neće dogoditi, veruj mi, nikako - govorila je Svetlana, a onda su ruku po ruku otišli u Belu kuću.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

I.R.

#Svetlana Ceca Kitić

#darko petrovski spejko

'