AKTUELNO

Kratko i jasno!

Javnost je u petak veče zvanično saznala da će i Miljana Kulić biti jedna od učesnica nove sezone rijaliti programa "Zadruga 2". Novopečena mama gostovala je tada u emisiji "Zadruga - intervju" kod voditelja Ognjena Nestorovića.

Foto: Printscreen Youtube

Tom prilikom Miljana Kulić komentarisala je i svoje nekadašnje cimere iz prve sezone najgledanijeg šoua na ovim prostorima i rekla kako ju je pobednica "Zadruge" Kristina Kija Kockar najviše razočarala.

Negativno me iznenadila i razočarala Kija. Imala sam jako lepo mišljenje o njoj. Očekivala sam neku podršku od nje, bar da mi pošalje poruku. Jeste mi ona čestitala sina na svom storiju, nije mi čestitala lično. Ona mogla da nabavi moj broj. Preopterećena je žena nastupima. Nije se setila da mi pošalje "Kako si". Ja sam bila i trudna tu za nju, veoma sam srčana osoba, bila sam joj veliki oslonac, ali bez obzira na to, ponovo bih bila protiv prevare - rekla je Miljana u emisiji Zadruga - intervju.

Foto: E-stock

Ekipa portala Pink.rs kontaktirala je Kristinu Kiju Kockar, a ona se u tom trenutku spremala za još jedan u nizu mnogobrojnih nastupa koje ima ovoga leta, međutim Kockareva je bila rada da sa nama podeli svoj komentar na ovu temu.

PROČITAJTE: MILJANA NIJE ŽELELA DA SKRIVA OSEĆANJA: Kija me je razočarala, nije mi lično čestitala na rođenju sina! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Čestitala sam i preko telefona, preko Instagrama i preko poruke na telefonu. Nažalost nisam stigla da odem u Niš lično, jer sam tada bila u Crnoj Gori, a i trenutno radim, jer non-stop imam nastupe - izjavila je Kija za Pink.rs.

PROČITAJTE: POMRSIĆE IM KONCE! Učesnik 'ZADRUGE 2' poslao JASNU PORUKU BUDUĆIM CIMERIMA! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Miljana Kulić

'