AKTUELNO

Kratko i jasno!

Sinoćno izdanje emisije "Zadruga - Narod pita" u kom su gosti bili Marko Miljković i Lepi Mića bilo je veoma burno. Podsetimo, Marko i Mića su se neretko svađali dok su boravili u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruzi", a po izlasku se tenzija nije smanjila. Oni su jedan drugom upućivali razne poruke, često brutalne, a sinoć su se prvi put sreli oči u oči.

Foto: TvPink Printscreen

Očekivano, među njima je došlo do nesuglasica i rasprava, a u jednom trenutku je Marko toliko pobesneo da je ustao i krenuo da napusti emisiju. Iako je voditeljka Dušica Jakovljević pokušala da ga smiri i zamolila ga da sedne na stolicu, on je nije poslušao, a u jednom trenutku se vratio i gađao Miću flašicom vode, što je rezultiralo time da se polomi nogar od stolice na kojoj je pevač sedeo. Nakon toga, Dušica je saopštila da se zbog ponašanja gostiju emisija prekida.

Zbog svega što se izdešavalo prethodne noći, mi smo kontaktirali Lunu Đogani, pobednicu Zadruge i Markovu devojku, kako bismo čuli šta ona ima da kaže na sve ono što se desilo i koji je njen komentar. No, ona je bila kratka i jasna.

Nemam komentar - rekla nam je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Da li je zamerila svom dečku na ponašanju ili pak smatra da je on potpuno u pravu, znaju samo njih dvoje.

Autor: N. Vujčić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

'