AKTUELNO

Dragojeviću je laknulo zbog ovoga.

Voditeljka Dušica Jakovljević je večeras ugostila dva rijaliti suparnika Davida Dragojevića i Lepog Miću koji su širokim narodnim masama dobro poznati po nesuglasicama i žestokim sukobima u "Zadruzi 2" i to zbog preljube koju je David priredio svojoj tadašnjoj verenici Aleksandri Subotić.

Jedna od gledateljki koja se uključila uživo u program je uprkos svemu podržala ljubav Ane i Davida, pružila im podršku i otkrila da je poslala čestitku za šest meseci veze, ali ta poruka nije stigla na Dragojevićevu adresu, jer je njegov Instagram nalog ugašen.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam vama poslala čestitku za šest meseci veze. Poručila sam im da se bore za svoju ljubav. Vidi se da je njihova ljubav veoma nesebična i iskrena. Davide, imam jedno pitanje za tebe. Da li postoji šansa da tvoja majka da priliku Ani da je upozna, da tvoja majka vidi koliko je Ana zapravo dobra - upitala je gledateljka Davida.
Ja sam rekao da su moja mama i Ana pričale, ali to nije bio dug razgovor, ali naravno da će popričati - odgovori je Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: 'BIO SAM LUD' David otkrio sve o poruci koju je poslao Aleksandri preko Petra Tojagića, a onda mu je Lepi Mića ŽESTOKO ODBRUSIO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Ana Korać

#David Dragojević

'