AKTUELNO

Kroz ove redove je izrazila svoja osećanja prema Dragojeviću.

Ana Korać i David Dragojević su svoju ljubavnu romansu započeli 17. januara. Od tog dana njih dvoje ne mogu da sakriju svoja osećanja i na svaki način pokušavaju jedno drugom da to i dokažu. Osim strasnih poljubaca i zagrljaja, tu su i reči kojima su pokušali svima da dočaraju svoju ljubav.

Foto: TvPink Printscreen

Koraćeva je za Dan zaljubljenih dobila zadatak od Drveta mudrosti da u 5.000 reči napiše njihovu ljubavnu priču, što je Davida i te kako oduševilo, a portal Pink.rs je došao u posed ovog ljubavnog pisma putem koga je Koraćeva izarazila svoja osećanja prema Dragojeviću.

Sve je počelo ovako... 1. novembar, ulazak u "Zadrugu" po drugi put, neko staro društvo, neko novo. Došao je i taj trenutak, upoznavanje sa novim zadrugarima. Neki fini, neki ne, neko simpatičan, neko ne, neko u vezi, neko ne, na prvu loptu niko zanimljiv. Osvanjava prvo jutro u "Zadruzi", sređujem se, kuvam čaj i odlazim napolje. Prilazim klupici na kojoj sede David i Nemanja, ćaskamo, upoznajemo se bolje, naizgled zanimljivi momci, duhoviti, čak mi je jedan više simpatičan, naravno David, mada on brzo odlazi jer mu je devojka ljuta, pa mora da se miri, šta god, on odlazi. I da, zaboravila sam da kažem, veoma zanimljivo obučen i lepo građen dečko. Tako prolaze dani, meni sve više pažnju privlači David, u prolazu proćaska sa mnom, šali se, smeška, čak mi i sakriva čašu. Hm, interesantno. Utorak, žurka, pričamo, smejemo se, čak i igramo malo, sve u granicama pristojnosti zbog njegove tadašnje devojke. Prva njegova svađa sa njom, meni pomalo neprijatno, ali se jako čudno osećam. Dani i dalje prolaze, ali sa mnom nešto nije kako treba. Osećam neke leptiriće dok je David blizu. Ubeđujem sebe da nisam nomalna, ali mi se baš ne ide od ruke, tj. njegov pogled mi je govorio više od hiljadu reči. Nešto mi tu baš nije bilo jasno, daje mi do znanja da mu se sviđam, ali bojažljivo. Ok. Pristajem da budem ta koja će reći da mi se David sviđa, jer ukućani već primećuju varnice između nas. Naravno, on ne veruje, misli da je to moja igra, ali nastavlja i dalje da me gleda. Ne znam kako bih to opisala, ali mislim da počinjem da se zaljubljujem u njega... - glasio je početak pisma koje je Ana posvetila Davidu.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Nastavak ljubavnog pisma koji je Ana posvetila Davidu možete pogledati kroz naredne fotografije.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: BILA JE PRIMORANA DA SE ISELI IZ ZAJEDNIČKOG STANA? Nakon strašnih pretnji koje je dobijala oglasila se Šaova žena Ivana Aleksić! (FOTO)

Osim toga, tokom dana, čitaoci portala Pink.rs mogu očekivati i esej koji je David napisao za svoju nežniju polovinu u kojima je otkrio šokantne detalje o kojima je do sada ćutao. Mi ćemo njegov esej od 30 strana preneti u nekoliko delova, zato ostanite uz Pink.rs i pročitajte sve ono što najviše zanima čitav region.

Pink.rs

#Zadruga 2

'