AKTUELNO

Da li će se bivše zadrugarke pomiriti nakon ovoga?

Tokom emisije "Zadruga - narod pita" došlo je do sukoba između Ane Korać, Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore zbog nerazjašnjenih odnosa iz "Zadruge 2". Naime, Sanja i Matora su zamerile Ani što ih je zanemarila zbog Davida Dragojevića i što je pričala njima iza leđa.

Njihova svađa je teško pala i Aninoj mami Ljiljani koja je odmah reagovala i poslala poruku Sanji, koja ju je pročitala uživo u programu.

Foto: TvPink Printscreen

Anina majka mi je poslala poruku. Kaže: "Deco moja, pa zar vi mislite da ja mrzim nekoga i da sam zaboravila da ste bile uz moju Anu kad joj je bilo najteže?" - citirala je Sanja poruku koju je dobila od Anine majke.
Ne, nisam na Vas mislila. Anina majka je osoba koju ne zanimaju rijaliti priče, ona gleda samo svoju Anu. Evo opet kažem teta Ljilji, ako nekome treba da nešto kažem to je Anina porodica. Sve što se desilo u "Zadruzi 2" mi je učvrstilo prijateljstvo iz "Zadruge 1" - rekla je Matora i uputila pozdrave Ljiljani.

Foto: TvPink Printscreen

Da li će Sanja i Matora nakon ove poruke izgladiti odnos sa Anom i da li će njihovo pomirenje desiti u emisiji, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: IZA KULISA SPEKTAKULARNE ŽURKE ZADRUGE 2! Bivši zadrugari uhvaćeni NA DELU, kamere su sve zabeležile!

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

Foto:

#Ana Korać

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'