AKTUELNO

Davidu je Marko bolna tema.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Foto: TV Pink Printscreen

U sledećem prilogu koji je prikazan Ana Korać ogovarala je svog bivšeg dečka Marka Markovića za kog je rekla da se u vezi sa Stanijom Dobrojević folira i da joj je presmešan. Koraćeva je tada o Marku pričala sa sadašnjim momkom Davidom Dragojevićem i Sanjom Stanković. Posle snimka nastala je žestoka svađa između Marka i Davida, tokom koje je Dragojević pokazao koliko je ljubomoran na bivšeg dečka svoje devojke.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bilo posle nominacija kada sam ja rekao da je Marko trebao da ustane i kaže: "Alo Boro, to je moja devojka". Njega boli i te kako uvo, on je klinac, bio u priči sa Anom, u priči je sa Stanijom. Da li se Stanija igra sa njim, boli ga k*rac. On može da šilji na Staniju. Imponuje mu svakako. Nemoj da kažem kome si napolju slao k*rčeve! Ja sam ti rekao, nemoj da glumiš šmekera. Nemoj da govorim šta si pričao i kome si slao k*rčeve! Ja sam te spomenuo u lepom kontekstu. Ja sam u tvojim godinama gurao k*rac u fioku i zatvarao - rekao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je bila polemika oko onih pogleda, ja od tog trenutka više njih nisam spominjao. Meni je ovo smešno! To Davide kada kažeš, zvuči ružno. Ja sam od ove devojke (Stanije) gledao slike još pre deset godina, a sada imam tvrđavu. Tako da je to moje sunce! Zasmetalo mi je ovo, jer glupo ispada. Ja sam sa 25 godina smuvao ovakvu ribu, tako da nema potrebe za štekere i to. Slao sam, ali ovde nisam nikom ko sedi za stolom. Ja mislim da nema muškarca koji nije to slao - pričao je Marko.
Sanja je započela temu! Ja sam rekla da je on bio fin i kulturan dečko, a da sada radi stvari na silu. David njega nije uvredio - pričala je Ana Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom komentarisanja ove teme umešao se Lepi Mića, a David mu je poručio kako će mu udariti šamarčinu kada izađu iz "Zadruge". To je Miću veoma iznerviralo, pa je psovao Davida, vikao i popeo se na sto.

J*baću ti Ana dečka u čm*r! J*bem ti majku u pi*ku! Ana, kunem ti se, j*baću ti dečka! J*bem li ti majku u usta - vikao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Korać

#David Dragojević

'