AKTUELNO

Njihova bolna tema je Filip Đukić.

Nakon što je Marija Ana Smiljanić poklonila Zorani Stefanov bokserice Filipa Đukića, što je ona doživela kao provokaciju i želela je da porazgovara sa njom i objasni joj u kakvim su zapravo odnosima ona i Filip.

Foto: TvPink Printscreen

Ne sviđa mi se lik u smislu da bih ja bila sa njim napolju, to ne u životu. Uopšte nije moj tip ili nešto fizički, evo života mi - bila je iskrena Zorana.
Ja da sam ušla prvih mesec dana kada je on ušao dok su još trajale emocije ja bih možda bila ljubomorna na svaku moguću devojku, ali meni je sada totalno sve kul. Ja sam jača psihički, prebolela sam ga - rekla je Marija Ana Zorani.

Foto: TvPink Printscreen

Očigledno je maneken Zoranina slaba tačka, a kako je njen dečko sa kojim je bila neposredno pred ulazak u rijaliti našao drugu devojku, ona je rešila da sebi da malo oduška, pa se prepustila emocijama.

Ne osporavam da ima neka energija nešto, ali ja nisam zaljubljena, da sam zaljubljena ja bih to znala. Ja ne znam šta da kažem ljudima koji me pitaju - bila je u šoku Pinkova zvezda.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne mogu da te mrzim ni u jednom jedinom trenutku, ti si imala nešto sa njim kad je mene sve prošlo. Trenutno ne osećam ništa, što se tiče mene mirna si - poručila joj je Marija Ana.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Maca STAVILA TAČKU NA VEZU sa Borom, a onda BACILA OKO NA NJEGA! (VIDEO)

Takođe, ona je u razgovoru spomenula i Saru Reljić, koju je Filip pokušavao da osvoji, a ona je ipak odolela njegovom šarmu. O svemu ovome detaljnije se možete informisati u video-snimcim koji se nalaze ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zorana Stefanov

'