AKTUELNO

Ovo mu je bolna tema.

Ove noći svi zadrugari saznaće ono što su takmičari pričali jedni o drugima, a što su žarko želeli da prikriju misleći da kamere neće snimiti taj trenutak. U emisiji ,,Gledanje snimaka" nastala je opšta pometnja kada je pušten klip o ispovesti Milana Petkovića koji je ispričao najneprijatnije iskustvo koje je doživeo sa devojkom.

Milanova ispovest ostavila je sve zadrugare bez teksta, a voditelj Milan Milošević bio je fasciniran svime što je on ispričao javnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Uglavnom, živeo sam sa devojkom godinu i po dana. Desilo se to da sam jedno jutro ustao iz kreveta, a ona se družila sa devojkom jednom. Zatekao sam pismo da ona ide da radi u Budimpeštu. Nisam mogao da je dobijem. Sledeća stvar koja se desila posle mesec dana, najbolji drug mi je poslao link gde je ona sa petoricom. Nije bilo naznaka da je promiskuitetna, niti da ima afinitete ka tome. U prevodu, bila je fina, nikad nije to bilo u toj meri. Sledeća stvar, u roku od mesec dana od Geng bengova, da se ne izražavam, saznamo o čemu se radi. Mnogo sam je voleo, posle nje nisam imao devojku. Jedna osoba je nju povukla u taj svet, jako je poznata porno glumica. Imala je 19 godina. Njeni su razvedeni, njena mama je saznala kasnije. Ja sam bio slomljen, nisam hteo da je kontaktiram. Inače, moja prva pesma je posvećena njoj. Sreli smo se u restoranu jednom posle toga. Iskreno ću vam reći, pročešljao sam, ali me nije mnogo zanimalo. Ovo mi je malo bolna tema, ja se izvinjavam, prošlo je dve godine od toga. Imala je neke ideje čudne. Ja eksperimentišem i avanturista sam, ali kad sam video da prelazi granicu zaustavio sam se. Mnogo sam patio, godinu i po dana nisam imao devojku, nikog. Plakao sam kao devojčica - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Petković se odjednom rastužio kada se prisetio najbolnijih trenutaka u njegovom životu, a kakvo je bilo njegovo izlaganje, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Milan Petković

'