AKTUELNO

Nikada o ovome nije govorila!

Zadrugari su ove noći dobili specijalan zadatak od Velikog šefa, a uz pismo stigla je i činija sa brojevima koje će svi morati da izvlače i tako odgovore na sva pitanja koja su se nalazila na tabeli.

Ljuba Pantović je bila među prvima koja je ponovo otkrila nove detalje iz svog života sa bivšim suprugom Karađorđem Subotićem.

Foto: TvPink Printscreen

Opiši svoju najveću životnu grešku? - glasilo je pitanje.
Od te greške imam dva divna stvorenja, a to su moja deca. On jeste moja najveća greška i osoba za koju sam radila stvari koje retko ko radi za koga. Greška je samo iz razloga što mi je vraćeno jako ružno sve što sam uradila za njega. Otišla sam sa 16 godina od porodice, da bih bila sa njim. Moji su akademski građani, a otišla sam sa nekim ko se bavi sumnjivim poslovima. Volela sam ga, greška je što sam život svoje porodice okrenula naopako, donela sam mnogo ružnih momenata, problema, dobro je to što sam umela da plivam čak i u tome iako sam bila jako mlada. On živi i hoda ovom planetom zahvaljujući meni, mnogo puta je bio ranjen i u lošem stanju, ja sam ga spašavala od svega toga, nijednom nije otišao u bolnicu. Trpela sam njegovo maltretiranje, njegovih prijatelja, zato je moja životna greška, ali...nije mi žao što imam decu sa njim, ja sam tu decu želela, sada imam i unuku. Rezultat toga nije greška, ali da se sve ponovi, zaobišla bih ga u širem luku - ispričala je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izlaganje izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ljuba Pantović

'