AKTUELNO

Nikada nije govorila o svom privatnom životu.

Glumica Snežana Savić oduvek je važila za svestranu ženu, majku, damu, koja odiše harizmom i stilom. Snežana nikada nije volela da svoj privatni život javno eksponira, ali neki detalji su svima dobro poznati.

Naime, Snežana iz braka sa Dragoslavom Lazićem ima ćerku Anitu, koja je takođe glumica. Savićeva i Lazić su svoju bračnu zajednicu okončali posle nekoliko godina, a on se posle toga ponovo oženio, i to glumicom koja je od njega mlađa 30 godina Draganom Turkalj. Lazić je sa svojom izabranicom dobio blizance, sina i ćerku, u 76. godini.

Foto: TV Pink Printscreen

Snežana je sada za ekipu emisije "Premijera" priznala da i pored mnogih briljantnih uloga koje je odigrala u životu, one najvažnije, koje nisu za publiku, nije odigrala kako je planirala.

Postoje neke životne uloge koje nisam odigrala onako kako sam ja želela, a to je uloga da budem savršena u kući, da budem savršena majka, žena, supruga, domaćica, ja sam se trudila revnosno - rekla je glumica.

Foto: TV Pink Printscreen

Uz njeno ime je oduvek išao epitet jedna od najlepših dama sa javne scene, a Savićeva sada priznaje da joj je održavanje tog epiteta bio veoma težak i naporan posao.

To je ozbiljan posao, zato što žena treba da se bavi sobom i da u svakom trenutku nosi taj prefiks na pravi način, jer to je imperativ i to se od nje očekuje - navela je ona.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Autor: R. L.

#Snežana Savić

'