AKTUELNO

O ovome nikada nije govorila!

Dorotea Jovanović je nakon višemesečnog boravka u najgledanijem rijalitiju ikada napustila takmičenje, a prepuna utisaka stigla je u studio i odmah vidno raspoložena započela je razgovor sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, ali i novinarima koji su imali pregršt pitanja za nju.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se odmah osvrnula na svoje druženje sa Branislavom Radonićem Brendonom, za koga i nije imala reči hvale s obzirom na to da su njih dvoje od samog starta bili tu jedno uz drugo.

Ja nisam znala gde ulazim. Nisam mogla da očekujem da postoji takvo nasilje, agresija je jako izražena. Moj karakter je takav, da se brzo prilagodim. Ja sam se združila sa Brendonom, ali nikada ga nisam puštala blizu, jer ga ne poznajem. Morala sam da vidim kako reaguje u nekim situacijama. On se druži iz koristi, on nikada neće dati, ako ne dobije nešto za uzvrat. To nisu kvalitetni prijatelji - otkrila je Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je privlačila pažnju javnosti i kada se udružila sa Majom Marinković, a njihov poljubac fascinirao je sve ukućane, ali i gledaoce kraj malih ekrana. Međutim i njihovo prijateljstvo je doživelo krah, a Dorotea je otkrila i šta je razlog tome.

Ja sam Maji samo ređala recke, ja ne tolerišem iznad granice za koju smatram da je normalna. Ja sam bila jako ozbiljna, nikad nisam bila detinjasta. Uvela sam sebe u fantaziju da sam u internatu, ta mašta mi je bila super. Ona nije loša duša, ona je samo možda prestravljena, preplašena, nema hrabrosti da kaže svoje mišljenje iako mnogo lakše prihvata ono što drugi misle. Nema dovoljno hrabrosti da kaže ono što oseća - rekla je Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

Karađorđe Subotić je takođe pokušao da joj se prikloni, a nije krio da gaji simpatije prema njoj iako je razlika u godinama ogromna, a Jovanovićeva je ovom prilikom otkrila kako je ona njega doživljavala.

Karađorđe i ja smo imali raznovrsne teme za razgovor. Mnogi u Zadruzi nikada neće ni načuti, a kamoli pročitati. Prijao mi je, jer mogu da razmenjujem informacije - bila je iskrena Dorotea.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Dorotea Jovanović

'