AKTUELNO

Ne želi više da ga se seća?

Veliki šef je omogućio zadrugarima da kada im ponestane novca, neku svoju umetninu ili privatnu stvar mogu da založe u zamenu sa novac, koji će morati u toku narednih dana da vrate ili će im u suprotnom ono što su založili biti konfiskovano.

Foto: TvPink Printscreen

Nadežda Biljić je ušla u zalagaonicu kako bi založila svoju spavaćicu i gaćice koje je nosila kada je prvi put vodila ljubav sa Mikijem Đuričićem. Pčelar iz Kupinova se prenerazio kada je video njen donji veš, pa je počeo da muca, govoreći da mu je neprijatno da proceni koliko one zapravo vrede.

Ovo je nešto što me emotivno vezuje za Uskrs. A ovo su te čuvene "gde su mi gaće" - rekla je Nadežda.
Meni je malo neprijatno. Daj joj pare i neka ide, ne mogu da se opustim. Posao i privatan život ne treba mešati. Ja sam čovek koji ovde radi, ne smem emocije da mešam sa poslom - dodao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Koleginica koja je radila sa Đuričićem je procenila da njen donji veš ima veliku vrednost i saopštila joj da može za njih da dobije 3000 dinara, na šta je ona pristala, dok je Miki smatrao da toliko ne vredi.

Pročitajte još: PRED PUNOM SOBOM VIKALI NA NJU! Nadežda SA SUZAMA U OČIMA I KNEDLOM U GRLU pričala o svojim TRAUMAMA! (VIDEO)

Kakva je atmosfera vladala u zalagaonici kada su se Miki i Nadežda našli oči u oči pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'