AKTUELNO

Marko otkrio da je primetio njene vrele poglede.

Stanovnici hiper-rijaliti programa "Zadruga 2" u noći sa srede na četvrtak odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Naredno pitanje gledaoci su uputili Marku Markoviću. "Priznao si da te Ana Korać stalno gleda, na svadbi se to videlo. Da li misliš da je sa Davidom samo zato što se bliži kraj i glupo joj je da ga ostavi, a da je još zaljubljena u tebe" glasilo je pitanje za Markovića.

Ja sam primetio te poglede na svadbi više puta, rekao sam i Staniji. Ja mislim da će njihova veza da se iskristališe napolju. Ne znam što me je gledala, ali sam primetio - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Ja Davida planiram da ostavim tek kad umrem. Meni je Marko smešan i zato ga gledam. Kada ga gledam ja to komentarišem sa Davidom. Da mi je bio zanimljiv ja ga ne bih šutnula zbog Davida. A kako ti primetiš da te gledam, znači da ti gledaš mene - rekla je Ana Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je to bilo interesanto, ako ona priča da je David čovek njenog života, zašto gleda, to je ozbiljan pogled, ja znam - istakao je Marković.
Znaš ti kako ga gledaš, i na svadbi i sinoć. Ja sam rekla da on može da komunicira samo sa Anom jer je ona u vezi sa Davidom. Ana to radi tako smišljeno, ovaj pored nje ništa ne vidi. Ona se sinoć g*zila Marku Markoviću. Davide, smešan si. Obrati se svojoj devojci - dobacila je Stanija Dobrojević.

Foto: TvPink Printscreen

Ja da sam htela on bi bio moj, ne bi mogla ni da mu priđeš. Ja sam njega šutnula zbog Davida. Nisam htela da bude moj dečko, već sam htela ovog čoveka da bude moj dečko i čovek mog života - navela je Koraćeva.
Tek kad si bila saterana u ćošak priznala si da si imala nešto sa njim, kao i za sve tvoje j*bače koji ti šalju poklone - dobacila je Stanija.
Ana je uhvaćena u kontradiktornosti, rekla je da je raskinula zato što je naša veza bila tinejdžerksa, a posle toga je rekla da me je ostavila zbog Davida - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Davide, smešan si lik, izgubio si nešto što je bilo vredno i verno zbog ovoga. Neka Ana nastavlja da pozdravlja svoje j*bače u kameru. David slepac ne vidi ništa, a zbog Marijane napravio dramu - navela je Stanija.
Ja vidim da su ti Anini pogledi neki vid flerta. To su i gledaoci primetili, ja nisam hteo da dižem priču oko toga - zaključio je Marković.
Video je David svoju devojku na ostrvu kad je bilo devojačko veče u punom sjaju - navela je Dobrojevićeva.
Nikakav vid flerta nije bio, ja sam siguran u to. Gde ona da gleda na svadbi, u žaba u jezeru? Ja sam siguran u Anu 100% - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Ljuba GLEDALA U ŠOLJU Sanji, a zbog onoga što joj je rekla, Matoroj NEĆE BITI DOBRO! (VIDEO)

Ja jesam bila verna. Hvala Bogu što je on mene izgubio, njemu se dešava karma, njega će karma tek stići. Meni je ovaj dečko postao oličenje jada i bede. Ne vidi šta mu se dešava pred očima. Za mene je on davno svršeno prošlo vreme - zaključila je Aleksandra Subotić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'