AKTUELNO

Marko nije primetio da je ova zadrugarka ispratila svaki njegov potez.

U Beloj kući su se odnosi među pojedinim takmičarima drastično promenili, a zbog toga veliku pažnju privlače Miljana Kulić i Marko Miljković.

Naime, oni su u prethodnih nekoliko nedelja bili u žestokoj svađi, a jedno drugom su izgovorili niz pogrdnih reči. Međutim, spekulisalo se i da je Marko potajno zaljubljen u ovu trudnicu, što je ona potvrdila na sastanku i pred svim zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je takmičar negirao sve što je Kulićeva izjavila, on je ipak odlučio da ponovo ostvari komunikaciju sa njom što je upalo u oči svima koji su ispratili ovu situaciju. Zorica Marković je o tome razgovarala sa Milanom MIloševićem, a onda je otkrila i šta je to ovaj ukućanin pričao o Miljani.

Ja kažem Miljani, raširila si se, a i beba je porasla... - rekla je Zorica.
Al' se zaljubila u Marka... - konstatovao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Odlepila... da nije trudna... Ali nisam videla da on komunicira sa nekim kao sa njom. Ja sam čula kad joj kaže, ali da to uopšte nije u priči za*ebavanja: Jedino ovde mogu da pričam sa tobom, jer si inteligentna i jer te volim u dubini duše - priznala je Zorica.
Da nije trudna, bilo bi svašta... - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kažem njemu, držao je on svoj stav sve vreme. On se igra od Smilje do Milje i svaka mu čast - zaključila je Markovićeva.

Ovo dvoje zadrugara komentarisali su iz svog ugla kakvo je njihovo viđenje i o ostalim takmičarima koji svojim postupcima i te kako privlače pažnju javnosti, a detaljno o njihovom razgovoru možete pogledati u nastavku.

K.Ristić

#Zorica Marković

'