AKTUELNO

Primećuje ljubomorne poglede zadrugarki.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Jedno od pitanja bilo je upućeno Staniji Dobrojević koja je više puta izjavila da je većina zadrugarki ljubomorna na nju.

Šta misliš, zašto su devojke ljubomorne na tebe? - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam. Ja sam svima pružila ruku kada sam ušla. Bila sam prijateljski nastrojena. Osećam žensku ljubomoru. Kada idem do garderobera, osetim poglede na meni, smejanje u facu. Nisu mi nikada jasne ljubomorne žene - rekla je Stanija, ali nije htela da otkrije koje ukućanke su ljubomorne na nju.

Ana Korać i Sanja Stanković su se našle prozvane u Stanijinim rečima, s obzirom na to da ih je ona pre nekoliko dana optužila da su ljubomorne na nju.

Ana se izjasnila da sam zbog njene prijateljice ja automatski njen neprijatelj. Znam da je i Sanja bila kod nje na rođendanu i da su dobre - rekla je Stanija misleći na Soraju Vučelić.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE RAZDVAJAJU SE! Ana i David nakon pomirenja ne prestaju da razmenjuju nežnosti! (VIDEO)

To ne znači da smo mi ljubomorne na tebe, tako smo samo iskazale stav i poštujemo našu prijateljicu. Naše sve drugarice su lepotice, pozdrav za Saru - rekla je Ana, a Sanja je poručila Staniji da će imati problem sa njom ako ga bude tražila.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'