AKTUELNO

Nije štedela reči!

Branislav Radonić Brendon požalio se na Doroteu Jovanović da mu je ukrala svo voće koje je on uštekao iza svog kreveta, a ona je dala sve od sebe da ga ubedi da to nije istina što je odmah dovelo do rasprave i sukoba.

Maja Marinković imala je potrebu da joj prebaci jer krade tuđe namirnice, a ona joj je bez dlake na jeziku priznala da, bez obzira na njihov sukob, ona i te kako konzumira voće koje je Maji otac poslao za rođendan.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam jela voće koje je tebi tata doneo, mene nije blam. Ja nemam trunku blama! Zato što sam u go*narskom okruženju! Imam bulimiju - rekla je Dorotea.
Ti si dno dna, ti kradeš! - rekla je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog ovih rasprava uključila se i Miljana Kulić koja se prisetila momenta kada joj je Dorotea ukrala poslednju kutiju cigareta, a Rebeka Popović imala je potrebu da odbrani svoju drugaricu, pa su zajedno napale Miljanu.

Za ovaj bezobrazluk ću ti uzeti svo voće kada ga budeš kupila u prodavnici - rekao je Brendon.
Ona je i meni ukrala cigarete! Ja ne krivim vas, ona mi je poslednju paklu uzela, zato ću ja sve uzeti njoj! - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana, počni da se ponašaš normalno ili idi kod logopeda! Dogovorila si se sa Majom da pravite haos ovde, čula sam! - rekla je Rebeka.
Ti ćuti, tebe je dečko šutnuo kao krpu! Sve će vam biti pokradeno! - uzvratila joj je Miljana.

Kako je ova svađa izgledala, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Dorotea Jovanović

#Maja Marinković

#Miljana Kulić

'